preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

OŠ TORDINCI

MEĐUNARODNA

EKO ŠKOLA

 

 

Rječnici
Lista linkova je prazna
Klub prijatelja škole

 

 

"Život bez prijateljstva je ništa."

 Ciceron

      Poštovani posjetitelji naše školske stranice,

     želja nam je okupiti u Klub prijatelja škole sve vas prijatelje i dobročinitelje naše škole. To ste svi vi koji se zanimate za rad naše škole i na bilo koji način nas pratite i podržavate. Možda ste bivši učenik ove škole, roditelj sadašnjih ili bivših učenika, mještanin Tordinaca, Antina ili Korođa te rado pratite događanja u školi,… možda ste daleko od naših mjesta - negdje u Njemačkoj, Austriji, Irskoj, Kanadi,… javite nam se i postanite članom Kluba prijatelja škole.

     Mi ćemo vas redovito izvještavati o važnijim događajima i aktivnostima u našoj školi putem e-maila. Bit ćemo slobodni pozvati i vas da se prema svojim mogućnostima uključite u naše aktivnosti. Iskustvo nam pokazuje da su mogući oblici suradnje škole i članova Kluba prijatelja škole zaista brojni.  Na primjer: suradnja u izvođenju nastave kao gosti predavači na određenu temu, suradnja u pripremi i provedbi različitih priredbi kao što su Dani kruha i zahvalnosti, Božićni sajam i druge, suradnja u provedbi različitih radionica i projekata, sudjelovanje u ekološkim akcijama i drugo. Zna se dogoditi da za neku našu aktivnost u kojoj biste rado sudjelovali doznate prekasno ili biste htjeli ponuditi neka svoja znanja i vještine za neku izvannastavnu aktivnost ili radionicu (npr. tehniku izrade zlatoveza, pripremanje zimnice, obrada drveta ili metala,…). Redovitom komunikacijom putem Kluba prijatelja škole dobili biste na vrijeme sve potrebne informacije. Osim toga, svaka vaša ideja i prijedlog za poboljšanje našega rada su dobrodošli. Ako niste u mogućnosti surađivati na neki od navedenih načina, nama će puno značiti sama činjenica da nas pratite i zanimate se za naš rad. U konačnici, smatramo da će Klub prijatelja škole doprinijeti snažnijem povezivanju škole i lokalne zajednice, ali i otvaranju nekih novih obzorja u odgojno-obrazovnom procesu.

      Kako biste postali član Kluba prijatelja škole, dovoljno je da nam pošaljete mail na adresu škole: os-tordinci@os-tordinci.skole.hr . Javite nam svoje ime i prezime, mjesto odakle se javljate te ako postoji neka poveznica sa školom (bivši učenik/zaposlenik/roditelj učenika, mještanin Tordinaca/Antina/Korođa,…). Ako nemate direktne poveznice sa školom, dovoljna je ta da ste prijatelj škole!  :-)

 

„Nađi vremena za prijateljstvo, to je put do sreće.“

 Majka Tereza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            


About school

Gdje se nalazimo?


Klub prijatelja škole


 


Kalendar
« Svibanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Stanovništvo svijeta


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 12. 2009.

Ukupno: 261510
Ovaj mjesec: 615
preskoči na navigaciju